Het bestuur van Stichting Ijsbaan Haarle bestaat uit de volgende personen:

 Functie                    Naam                            Adres                         Emailadres                                           
 Voorzitter  Martin Hoonhorst  Molenweg 45a  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Secretaris  Harrie Wolterink  Wiegersstraat 35  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Penningmeester  Ria Wolterink  Stationsweg 14  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Lid  Hans ten Broeke  Stationsweg 36a  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Lid  Herman Mijsters  Hasselbachweg 29  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Lid  Joop Blankhorst  Wiegersstraat 17  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Lid  Erik Westendorp  Wolterinksweg 42  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Lid  Willy Hutten  Wolterinksweg 77  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden ijsbaan

 
maandag t/m vrijdag
13:00 uur - 17:00 uur
18:30 uur - 21:00 uur
 
zaterdag en zondag
13:00 uur - 17:00 uur